Нови онлайн кредити с лошо ЦКР

Със сигурност си се натъквал на проблема, който много хора срещат – трудности при получаване на кредит заради лоша кредитна история. Но има ли начин да изтеглиш кредит, дори ако твоето ЦКР не е от най-добрите? Отговорът е „да“. Възможността за получаване на нови онлайн кредити с лошо ЦКР се е превърнала в реалност, благодарение на еволюцията в сферата на онлайн кредитиране.

Вземи кредит онлайн

Всеки от нас може да попадне в ситуация, която изисква допълнителни финансови средства – неочаквани медицински разходи, аварии по дома или автомобила, незапланирани пътувания… списъкът е дълъг. В такива моменти, когато спешно са ни нужни пари, но кредитната ни история не е в най-добро здраве, новите онлайн кредити с лошо ЦКР могат да предоставят бързо решение.

Присъедини се към нас в тази статия, докато разглеждаме различни кредитори, които предлагат нови онлайн кредити с лошо ЦКР, както и стратегии за подобряване на твоята кредитна история в бъдеще.

Какво е ЦКР и какви са възможностите за нови онлайн кредити с лошо ЦКР

Какви са възможностите за нови онлайн кредити с лошо ЦКР.

Преди да преминем към списъка с компании, които предлагат нови онлайн кредити с лошо ЦКР, нека разберем какво всъщност означава ЦКР и какво означава да имаш лошо ЦКР.

Централният кредитен регистър (ЦКР) е система, която събира, обработва и предоставя информация за всички одобрени кредити в страната. Всеки път, когато изтеглиш кредит, информацията за този кредит се записва в регистъра. Ако си изтеглил много кредити, които не си успял да плащаш навреме, това може да доведе до лошо ЦКР.

Когато имаш лошо ЦКР, това може да затрудни възможностите ти за получаване на нови кредити от традиционни банки или финансови институции, които обикновено правят оценка на ЦКР, преди да одобрят кредит. Въпреки това, през последните години се появиха множество нови онлайн кредитни компании, които предлагат специални продукти, насочени към хора с лошо ЦКР.

Тези компании за нови онлайн кредити с лошо ЦКР разбират, че всеки може да се натъкне на финансови трудности и предлагат продукти, които са съобразени със специфичните потребности на тези хора. 

Ако имаш лоша кредитна история и ти е нужен заем, решението за теб е да потърсиш онлайн кредити с лошо ЦКР.

Нови онлайн кредити с лошо ЦКР – за кого са подходящи

Кредити онлайн с лошо ЦКР, подходящи ли са за мен?

Новите онлайн кредити с лошо ЦКР представляват огромна възможност за хора, които се борят с финансови трудности и са изправени пред проблема с лошата кредитна история. Но за кои конкретни групи от хора са подходящи тези видове кредити?

 • Хора с лоша кредитна история: Ако си имал проблеми с връщане на предишни кредити и това е оставило следи върху твоята кредитна история, новите онлайн кредити с лошо ЦКР може да са подходящо решение за теб. Кредитни институции, които отпускат онлайн кредити с лошо ЦКР, често вземат под внимание повече моментното ти финансово състояние, отколкото предишната история.
 • Хора без установена кредитна история: Не всеки има дълга кредитна история. Ако си млад или просто не си се възползвал от кредити в миналото, може да нямаш достатъчно кредитна история, за да покриеш традиционните изисквания на банките. Онлайн кредиторите за нови кредити с лошо ЦКР често са по-гъвкави и вземат под внимание други фактори.
 • Хора със спешна нужда от пари: Ако се нуждаеш от бърз достъп до пари за непредвидени разходи, новите онлайн кредити с лошо ЦКР могат да бъдат ефективен начин да получиш необходимите средства бързо, без да чакаш дни наред за одобрение. Може да използваш кредит с лошо ЦКР и за обединяване на кредити, ако ти се налага.
 • Хора, които искат да подобрят своето ЦКР: Ако редовно теглиш и връщаш кредити онлайн с лошо ЦКР, това ще подобри във времето твоята кредитна история. С времето кредиторите ще забележат, че си редовен платец и е възможно да получиш по-добри условия.

Без значение дали си изправен пред финансови трудности, искаш да изградиш или подобриш своето ЦКР, новите онлайн кредити с лошо ЦКР могат да предоставят решение, което отговаря на твоите потребности.

Класация на фирмите за нови онлайн кредити с лошо ЦКР

Когато става въпрос за онлайн кредити с лошо ЦКР, то ние говорим за бързи кредити. Кредитните компании, които предлагат бързи кредити, са основните кредитори, които отпускат заеми на хора с влошена кредитна история. Останалите финансови дружества и банки имат рестриктивна кредитна политика и не отпускат рискови кредити.

Как разбрахме кои фирми предлагат нови онлайн кредити с лошо ЦКР? Зададохме си следните въпроси:

 • Кои са финансови институции в България, които са вписани в регистъра по чл. 3а към БНБ през последните 18 месеца (от началото на 2022-ра година)?
 • Кои от тях предлагат бързи кредити, които са подходящи за хора с лоша кредитна история?
 • Кои от тях предлагат онлайн кредити?

Последните 18 месеца са били относително спокойни на пазара за бързи кредити в България. Единственият играч, който открихме да е започнал дейността си през този период от време, е Юте Кредит. Компания, която отпуска кредити до 7000 лева.

Нови онлайн кредити с лошо ЦКР – как да кандидатствам

Как да кандидатстваш за нови онлайн кредити с лошо ЦКР.

Изтеглянето на онлайн кредит с лошо ЦКР може да звучи сложно, но процесът е доста опростен и интуитивен. Ето стъпките, които трябва да следваш:

 • Изследвай възможностите: Първата стъпка е да направиш добро проучване на онлайн кредиторите, които предлагат нови кредити за хора с лошо ЦКР. Сравни условията, лихвите, сроковете за връщане и други фактори, които биха могли да ти повлияят.
 • Подай заявление: Веднъж като си избрал кредитора, трябва да попълниш онлайн формуляр за заявка. Обикновено този процес е бърз и прост. Бъди готов да предоставиш лична информация за себе си. Най-често всичко, което кредиторите искат от теб, са данните от личната ти карта, емейл и телефонен номер.
 • Чакай одобрение: След като подадеш заявката си, ще трябва да изчакаш няколко минути за решението на кредитора. Повечето онлайн кредитори, които предлагат нови кредити с лошо ЦКР, предлагат бързи решения, така че няма да ти се наложи да чакаш дълго време.
 • Приеми условията на кредита: Ако те одобрят за кредит, следващата стъпка е да прегледаш и приемеш условията на кредита. Увери се, че си разбрал всички задължения, които поемаш, преди да се съгласиш с договора.
 • Получи средствата: След като приемеш условията на кредита, парите най-често се получават на каса на ИзиПей или по твоята банкова сметка. Парите ще получиш веднага, след одобрение.

Кандидатстването за нови онлайн кредити с лошо ЦКР е лесно. Следвай съветите в тази статия, за да вземаш кредити безопасно. CreditRadar се стремим да отговорим на всякакви въпроси за кредитиране.

Препоръки за подобряване на кредитна история

Съвет, ако тегли онлайн кредити с лошо ЦКР.

Изтеглянето на кредит онлайн с лошо ЦКР може да ти предостави необходимите средства за справяне с текущите финансови нужди, но е важно да подхождаш към тези кредити с пълно разбиране и отговорност. Ето няколко стратегии и съвети, които може да следваш:

 • Планирайте внимателно плащанията: Преди да изтеглиш нов онлайн кредит с лошо ЦКР, се увери, че разполагаш с ясен план за връщане на парите. Опитай се да разпределиш връщането на кредита в рамките на своя бюджет, за да си сигурен, че можеш да го погасиш навреме.
 • Разбери условията на кредита: Всеки кредит има своите специфични условия, включително лихви, срокове за връщане и такси за закъснение. Прочети внимателно договора за кредита, преди да го подпишеш, за да разбереш всички задължения, които поемаш.
 • Използвай кредита като инструмент за подобряване на ЦКР: Ако теглиш кредити онлайн с лошо ЦКР, ги изплащай навреме. По този начин изпълняваш финансовите ангажименти, които си поел, но и подобряваш кредитната си история. Редовните плащания ще бъдат забелязани от кредиторите и ти ще имаш достъп до по-изгодно финансиране.
 • Поискай професионален съвет: Ако ти е трудно да планираш сам финансите си, потърси професионална помощ. Допитай се до финансов консултант как по-добре да планираш приходите и разходите си, за да подобриш финансовото си здраве.
 • Помисли за дългосрочните си цели: Новите онлайн кредити с лошо ЦКР могат да ти помогнат да се справиш със сегашните нужди, но помисли и в дългосрочен план. Можеш ли да живееш в следващите 20 години разчитайки само на онлайн кредити с лошо ЦКР? Отговора едва ли е „да“. Подобри кредитната си история, за да спестиш много пари в бъдеще.

Заключение

Най-често хората, които търсят нови онлайн кредити с лошо ЦКР са тези, които вече са взели кредит от съществуващи финансови институции, но не са били коректни платци. Това е довело до влошаване на тяхната кредитна история и достъпа до финансиране им е ограничен. Те са принудени да търсят онлайн кредити с лошо ЦКР. Ако вземеш кредит с лошо ЦКР, това ще бъде скъпо решение за теб. Затова, стреми се винаги да плащаш вноските по кредита си навреме, защото това може да доведе до сериозни последици за теб.

Вашият коментар