За нас

CreditRadar.bg е сайт за сравнение на бързи кредити онлайн, който е създаден с една конкретна цел – да ти помогне да намериш най-добрата възможност за бърз кредит онлайн в България. Ние ще ти помогнем да сравниш условията на различните видове бързи кредити, за да вземеш най-доброто решение за теб, което ще ти спести време, усилия и пари.

Бързите кредити представляват интерес за широк кръг от хора. Те предлагат лесен и гъвкав начин да получиш пари още днес, но трябва да се подхожда с голямо внимание при техният избор.

С нашата платформа – CreditRadar.bg – вече не е необходимо да прекарваш часове в търсене и сравняване на различни оферти. Ние сме обучени експерти с опит в кредитирането, които знаят къде да търсят правилната информация и за какво да внимават. Ние сме прегледали пълният списък от 263 регистрирани финансови институции към БНБ, и сме подбрали най-подходящите кредитни компании, които отпускат бързи кредити онлайн.

На нашата страница ще видиш предложения само от регулирани небанкови финансови институции, които са вписани в регистъра на БНБ по чл. 3а от ЗКИ.

Важно е да знаеш:  Винаги вземай бързи кредити само от регулирани кредитни компании! Отпускането на кредити без нужната регистрация в БНБ в България се счита за лихварство и е наказуемо престъпление. Ако попаднеш на подобни оферти, сигнализирай на компетентните органи.

Кредит Радар не е кредитен посредник. Ние не предоставяме договори за бързи кредити, не извършваме подготвителни действия по договор за кредит  и не сключваме договори за кредит от името на която и да било кредитна институция. Ние предоставяме нашата обективна оценка за финансови услуги свързани с бързи кредити, както и богата информация за всичко от света на бързите кредити.

С тази платформа ние целим:

– Да постигнем максимална информираност сред потребителите на кредити относно условията и лихвите по бързите кредити, както и за последствията от изпадането в просрочие.

– Да помогнем на потребителите на онлайн кредити да направят правилният за тях избор.

– Да увеличим прозрачността в сектора за бързи кредити, което да е в полза на потребителите на бързи кредити.